Nieuws – Huisartsen Heemstedestraat – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsen Heemstedestraat
Heemstedestraat 46hs 1058 NN
Amsterdam

Nieuws

Beste patiënten,

Na lange tijd met veel plezier als huisarts op de Heemstedestraat te hebben gewerkt willen we u bij deze informeren dat wij, dr van Praag en dr van Mechelen, per 1 januari 2023 stoppen met werken in deze huisartsenpraktijk.

We zijn enorm blij dat we twee enthousiaste opvolgers gevonden hebben: dhr I. Lie-A-Ling en mw T.M.C. Charras. Beiden zijn inmiddels in de praktijk begonnen met werken om een zo soepel mogelijke overdracht te bewerkstelligen. Hieronder stellen zij zichzelf kort voor.

We wensen u het allerbeste.
Mogelijk treffen we elkaar nog eens bij een invalbeurt hier op de praktijk.

Hartelijke groeten,
D.C. van Praag
F.M.F. van Mechelen
Huisartsen Heemstedestraat

 

Vanaf 1-1-2023 nemen wij, mevrouw T.M.C Charras en dhr I.S.E. Lie-A-Ling, de huisartsenpraktijk aan de Heemstedestraat over. Via deze weg nemen wij graag de gelegenheid ons even kort voor te stellen.
Veel van u hebben mij (I.S.E Lie-A-Ling) al eens gezien of zijn bij mij op het spreekuur geweest, want ik werk al sinds mei met veel plezier in de praktijk. In 2016 ben ik er ook al een jaar geweest als huisarts in opleiding. Daarvoor ben ik ouderenspecialist en straatdokter geweest in onze stad. Na de huisartsenopleiding heb ik nog een paar jaar in Osdorp gewerkt als huisarts. Ik ben 53 jaar jong, heb 3 dochters en ben van Chinees-Surinaamse afkomst, maar ook een echte geboren en getogen Amsterdammer. Naast arts ben ik ook muzikant, motorrijder en houd ik erg van lekker eten.
Ik ben blij om mijzelf voor te stellen (T.M.C. Charras). Ik kom uit Frankrijk waar ik mijn opleiding tot huisarts heb gedaan. In 2018 ben ik naar Nederland verhuisd en nu woon ik in Amsterdam met mijn Nederlandse man en mijn drie kinderen. Ik ben een jonge, actieve huisarts. Voor mij is het belangrijk om een goede relatie met de patiënten op te bouwen. In Frankrijk heb ik ook gewerkt bij de gynaecologie, kindergeneeskunde, spoedeisende hulp en geriatrie.
We kijken er naar uit om uw vaste arts te worden.

Met vriendelijke groet,
T.M.C. Charras en I.S.E. Lie-a-Ling